Welkom

Sinds 2006 zingt Henriëtte ook samen met haar dochter Tanja Lucia. Maar de samenwerking tussen moeder en dochter begon al in een eerder stadium. In 2002, het eerste kerstconcert dat door Henriëtte op de Kranenburg werd georganiseerd, vroeg Henriëtte haar dochter om de presentatie te verzorgen van dit concert. Het was een groot succes! Dat Henriëtte haar dochter vroeg, was een logische gedachte. Tanja Lucia studeerde destijds Muziekwetenschap aan de Universiteit van Pavia in Italië. Inmiddels is zij cum laude afgestudeerd. In die periode begon Tanja Lucia de liefde voor de klassieke zang te ontdekken en begon ze de eerste lessen te volgen bij haar moeder. Momenteel studeert ze klassieke zang bij Thea van der Putten in Amsterdam.

Drie jaar geleden kwam Henriëtte met nog een voorstel. Aangezien Tanja al progressie maakte met haar zang, stelde Henriëtte dit maal voor om een aantal duetten samen te zingen tijdens het kerstconcert te Kranenburg. Het publiek was laaiend enthousiast en zelfs ontroerd. De stemmen van moeder en dochter vormen een harmonische eenheid dat nog eens wordt versterkt door hetzelfde muzikale gevoel en precisie.
Naar aanleiding van dit succes volgden er meerdere concerten in diverse plaatsen in Nederland.

Het volgende kerstconcert staat alweer gepland! Op zaterdag 12 december zingen Henriëtte en Tanja weer samen. Zie voor meer informatie bij 'nieuws' op deze website.
 
 
 

 

Website laten maken door Best4u Group B.V.Henriette van Lith - Sopraan